Poklanjamo vam tri primjerka 'Divnih stvorenja'!

Naklada Ljevak i portal Najbolje knjige u iduća tri dana poklonit će vam tri primjerka bestselera prema kojem je snimljen i istoimeni film, a koji upravo počinje igrati u hrvatskim kinima

Big 636 2114

Ethan Wate, zvijezda školskog košarkaškog tima, jedva čeka da završi srednju školu i napusti južnjački gradić u kojem je odrastao. Život mu je postao težak otkako mu je umrla majka a otac se povukao u svoju radnu sobu i posvetio pisanju knjiga. Tada u njegov život ulazi Lena Duchannes - neobična djevojka koja koja mu se prije toga neko vrijeme pojavljivala u snovima, ili bolje reći u noćnim morama. Ona pripada obitelji čarnika, čiji su članovi oduvijek posjedovali natprirodne moći. Upoznavajući tajnovitu Lenu Ethan biva izložen putovanju kroz vrijeme, smrtnim opasnostima i fatalnoj ljubavi. Dvoje tinejdžera postaju nerazdvojni u trenutku kad do Leninog 16. rođendana - kad će se za nju boriti sile Svjetla i Tame - preostaje tek 6 mjeseci.

To je, ukratko, sadržaj "Divnih stvorenja", bestselera američkih spisateljica Kami Garcije i Margaret Stohl, prvog od četiri nastavaka iz Čarničkih kronika. Portal Najbolje knjige i Naklada Ljevak, koja je objavila knjigu u Hrvatskoj, u iduća tri dana poklonit će vam tri primjerka ovog hit-romana!

Svaki dan ćemo vam postaviti po tri pitanja na koja trebate točno odgovoriti, a dobitnika ćemo izvući nasumičnim odabirom. Odgovore s vašim imenom i prezimenom te adresom šaljite nam na najboljeknjige@najboljeknjige.com. Nagradna igra za prvu knjigu traje danas do ponoći (sutra prijepodne ćemo objaviti ime prvoga dobitnika), a u igri mogu sudjelovati samo fanovi iz Hrvatske.

Sve odgovore možete pronaći na portalu Najbolje knjige.


Prvi zadatak:
1. Kako se zove gradić u kojem živi Ethan Wate i u koji dolazi živjeti Lena Duchaness?
2. Koliko godina treba navršiti Lena u "Divnim stvorenjima"?
3. Kako se zove ujak kod kojeg Lena dolazi živjeti?


 

 

Nk logo mono

Podržite Najbolje knjige: tražimo mecene!

Čitajte svježe.

Prijavite se na naš newsletter i redovno ćemo vam na vašu e-mail adresu slati slasne porcije najsvježijih književnih recenzija i članaka iz svijeta Najboljih knjiga.

Prijava na newsletter

Kolačići (cookies) pomažu u korištenju ove stranice.

Korištenjem pristajete na korištenje kolačića. Saznajte više