Prvi primjerak 'Divnih stvorenja' odlazi Andreji Stanić, danas drugi nagradni zadatak!

Gradić u kojem živi Ethan Wate i u koji dolazi živjeti Lena Duchaness zove se Gatlin; Lena u "Divnim stvorenjima" treba navršiti 16 godina; ujak kod kojeg Lena dolazi živjeti zove se Macon. Tako glase točni odgovori na naš jučerašnji nagradni zadatak, a prvi primjerak "Divnih stvorenja" odlazi Andreji Stanić u Zagreb. Čestitamo!

"Divna stvorenja" bestseler su američkih spisateljica Kami Garcije i Margaret Stohl, ujedno prva od četiri knjige iz Čarničkih kronika. Portal Najbolje knjige i Naklada Ljevak, koja je objavila knjigu u Hrvatskoj, u tri dana poklonit će vam tri primjerka ovog hit-romana!

Svaki dan ćemo vam postaviti po tri pitanja na koja trebate točno odgovoriti, a dobitnika ćemo izvući nasumičnim odabirom. Odgovore s vašim imenom i prezimenom te adresom šaljite nam na najboljeknjige@najboljeknjige.com. Danas objavljujemo drugi nagradni zadatak, a odgovore nam šaljite do ponoći (sutra prijepodne ćemo objaviti ime drugoga dobitnika). U igri mogu sudjelovati samo fanovi iz Hrvatske.

Sve odgovore možete pronaći na portalu Najbolje knjige.


Drugi zadatak:
1. Kako se prvotno zvao roman "Divna stvorenja", dok su ga Kami Garcia i Margaret Stohl još pisale za svoje učenice i kćeri?
2. Kako se zove nastavak romana "Divna stvorenja", a također je preveden na hrvatski jezik?
3. Kako se zove izdavačka kuća koja je "Divna stvorenja" objavila u Hrvatskoj? 

Facebook komentari

Novo u katalogu