Velika akcija Naklade Ljevak i portala Najbolje knjige - ‘Divna stvorenja’ uz 44 posto popusta!

Ethan Wate već mjesecima sanja nepoznatu djevojku. Ne vidi joj lice, ne zna kako se zove, no svaki put se iz sna budi okupan znojem, jer ju je opet izgubio. Ethan Wate to još ne zna, ali uskoro će sresti svoju sudbinu - tajnovitu, prelijepu Lenu koja ima čarničke moći i u trenu može izazvati oluju.

Portal Najbolje knjige i izdavačka kuća Naklada Ljevak u idućih mjesec dana nude vam jedinstvenu, ekskluzivnu priliku da ovu napetu gotičku ljubavnu priču kupite uz popust od čak 44 posto! Besteler “Divna stvorenja”, roman prvijenac Kami Garcije i Margaret Stohl, po kojem je snimljen i film koji se počinje prikazivati u hrvatskim kinima, košta 177,45 kuna, a u našoj ekskluzivnoj ponudi, koja traje mjesec dana, možete ga nabaviti po cijeni od samo 99 kuna.

Da biste kupili knjigu "Divna stvorenja", dovoljno je da pošaljete narudžbu na e-mail prodaja@naklada-ljevak.hr. Mail naslovite - Najbolje knjige i Divna stvorenja, kako biste ostvarili ekskluzivni popust na knjigu. Roman možete naručiti i tako da nazovete broj telefona 01/4804-007 i 01/4804-021 (radnim danom od 8 do 17 sati).

U narudžbi obavezno navedite svoje ime i prezime i punu adresu, te kontakt broj telefona, a knjigu ćete platiti pouzećem. (Troškovi poštarine iznose 15 kuna plus PDV). Za kupce iz Zagreba postoji mogućnost preuzimanja knjige u upravi Naklade Ljevak na adresi Krvavi most 2/2 uz prethodnu najavu i narudžbu.

Akcijska prodaja počinje 12. veljače i traje do 12. ožujka. Knjigu mogu kupiti samo čitatelji s prebivalištem u Hrvatskoj. 

Facebook komentari

Novo u katalogu