Drugi primjerak 'Divnih stvorenja' odlazi Moniki Kranjčec, danas treći nagradni zadatak!

Naklada Ljevak i portal Najbolje knjige u tri dana poklonit će vam tri primjerka bestselera prema kojem je snimljen i istoimeni film, a koji upravo počinje igrati u hrvatskim kinima

Roman "Divna stvorenja", dok su ga Kami Garcia i Margaret Stohl još pisale za svoje učenice i kćeri, zvao se "Sixteen Moons" (Šesnaest mjeseci); nastavak romana "Divna stvorenja" zove se "Divna tama"; izdavačka kuća koja je "Divna stvorenja" objavila u Hrvatskoj zove se Naklada Ljevak. Tako glase točni odgovori na naš jučerašnji nagradni zadatak, a drugi primjerak "Divnih stvorenja" odlazi Moniki Kranjčec u Varaždin. Čestitamo!

"Divna stvorenja" bestseler su američkih spisateljica Kami Garcije i Margaret Stohl, ujedno prva od četiri knjige iz Čarničkih kronika. Portal Najbolje knjige i Naklada Ljevak, koja je objavila knjigu u Hrvatskoj, u tri dana poklonit će vam tri primjerka ovog hit-romana!

Svaki dan ćemo vam postaviti po tri pitanja na koja trebate točno odgovoriti, a dobitnika ćemo izvući nasumičnim odabirom. Odgovore s vašim imenom i prezimenom te adresom šaljite nam na najboljeknjige@najboljeknjige.com. Danas objavljujemo treći, ujedno posljednji nagradni zadatak, a odgovore nam šaljite do ponoći (sutra prijepodne ćemo objaviti ime trećega dobitnika). U igri mogu sudjelovati samo fanovi iz Hrvatske.

Sve odgovore možete pronaći na portalu Najbolje knjige.


 

Treći zadatak:
1. Što Lena stalno nosi oko vrata?
2. Kako se zove prevoditelj "Divnih stvorenja"?
3. Koliko stranica ima roman "Divna stvorenja"?



 

Nk logo mono

Podržite Najbolje knjige: tražimo mecene!

Čitajte svježe.

Prijavite se na naš newsletter i redovno ćemo vam na vašu e-mail adresu slati slasne porcije najsvježijih književnih recenzija i članaka iz svijeta Najboljih knjiga.

Prijava na newsletter

Kolačići (cookies) pomažu u korištenju ove stranice.

Korištenjem pristajete na korištenje kolačića. Saznajte više