FELJTON Napaljena - Kad se dogodilo već peti put...

Portal Najbolje knjige u dva nastavka objavljuje feljton priređen na temelju romana Maje Sačer, "Napaljena", koji je objavio Algoritam. U prvom dijelu doznajemo kako su Tijanu, glavnu junakinju, počeli spopadati fantomski orgazmi...

Big 661 2164

Piše Maja Sačer

Nije više slušala šefov monolog. Promatrala je kosu kolege koji je sjedio preko puta. Baš kad je uočila nekoliko sijedih, naglo ustukne na stolici. Svi su je pogledali.
Jesi dobro?
Hoćeš vode?
Razabrala je pitanja u zbrci glasova, no nije odgovorila. Mislila je samo na ispriku koja bi je maknula iz sobe za sastanke.
Grčilo joj se lice od ugode koja ju je polako obuzimala. Namjestila je osmijeh i gledala u pod.
Osjetila je kako se nevidljiva stvar zabija u nju.
Ovo je novo!
Jedva zatomivši vrisak, naglo je ustala i, promrmljavši nešto, izjurila iz sobe, mrzeći što sve to beskrajno dugo traje.
Otrčala je u zahod i stala ispred ogledala. Lice ju je žarilo, crveno od krvi. Pustila je vodu i umočila lice u hladni mlaz. To ju je umirilo, na tren. Slatka napetost u preponama približavala se vrhuncu. Blago se izvijala u ritmu nevidljive penetracije, unatoč silnom naporu da se odupre. Uhvatila se u ogledalu kako se nesvjesno osmjehuje. Sjeti se kako bi netko mogao naići pa se zatvori u odjeljak.
Bio je to peti incident. U najgorem mogućem trenutku.
Kad se dogodilo prvi put, mislila je kako je to plod njezine mašte. Drugi je put bila uvjerena da je od umora. Kod trećeg je sumnjala da je poludjela, a četvrti je put konačno odlučila potražiti pomoć. Ipak, dosad se na to nije uspjela prisiliti. Tko bi uopće povjerovao u fantomske orgazme?
Mrzila je tu ugodu u kojoj nije mogla uživati. Strah da ne bude otkrivena bio je prejak da bi se mogla prepustiti; čak i sad, dok izolirana od znatiželjnih pogleda, jedva susprežući uzdisaje, poskakuje na mjestu, kao da bi to moglo potisnuti fantomski ud, koji joj, da stvar bude gora, udovoljava na način na koji još nijedan muškarac nije uspio.
Vrhunac je bio snažan i morala je pritisnuti dlanove na usta kako bi vrisak ostao u njima. Podigla je suknju i zadovoljno prislonila dlan na mokre gaćice.
Trebalo joj je neko vrijeme da se pribere.
Naslonila je uho na vrata i, ne dišući, osluškivala. Ništa nije čula pa ih je oprezno otvorila: kolegica sa sastanka stajala je pred ogledalom i popravljala šminku.
Zastane i promotri je.
Tijana se zacrvenjela i izletjela van. Čula je kolegicu kako joj kroz glasan smijeh dobacuje: “Probaj s frajerom! Puno je zabavnije!”
Sranje! Sranje! Sranje!

Sve je počelo prije nekoliko tjedana, u teretani. Voljela je testirati svoju izdržljivost, a bolovi od istegnutih mišića bili su poput čokolade nakon ručka.
Dizala je utege kad je osjetila nagli val topline u preponama, kao i uvijek kad bi se napalila, samo što je bila koncentrirana na disanje i odbrojavanje.
Čekala je da je prođe, no toplina je polako prerasla u vrućinu. Ispustila je uteg, za dlaku promašivši stopalo. Osvrnula se oko sebe, činilo se da je ionako nitko ne primjećuje.
Postalo joj je užasno vruće, odložila je drugi uteg i potrčala prema tuševima, okrznuvši dvoje ljudi.
Odjevena, stala je pod tuš i pustila da je hladna voda natopi. Vrelina je postajala ugodnija, tiho je zastenjala.
Koji klinac?
Kako se približavao klimaks, pustila je da joj mlaz napuni usta. Čvrsto je sklopila oči. Grgljala je i grgljala dok sve nije bilo gotovo.
Skinula je mokru odjeću sa sebe i bacila je na pod.
Poslije je dugo sjedila u garderobi, potpuno izbezumljena, kao da nešto očekuje. Možda se sjeti nekog racionalnog objašnjenja. Mora da je neobični doživljaj nekako sama izazvala.
Brzo je hodala do auta, žudjela je za domom i krevetom. Ugledavši zaljubljeni par u zagrljaju, pomisli na Roberta. Poželjela im je dobaciti da nađu kakvu sobu ili barem grm.
Vratila se u stan, zadihana od trčanja stepenicama do šestog kata. Uz šalicu vrućeg kakaa sjela je za računalo da odgovori na nekoliko mejlova, no brzo ju je svladao umor.
Prije spavanja pokušala je čitati, ali misli su joj se iznova vraćale na teretanu.
Ne kužim… Na kog sam mislila? Sigurno ne na Roberta.
Robert je bio privremeno rješenje.
Da nisam možda vidjela nekog zanimljivog…
U teretani je malo koga gledala, zamišljala je samo željenu figuru.
Nebitno i da jesam. Treba mi malo više poticaja od pogleda na super zgodnog tipa. Ipak, ono nije bilo baš normalno…



 

Nk logo mono

Podržite Najbolje knjige: tražimo mecene!

Čitajte svježe.

Prijavite se na naš newsletter i redovno ćemo vam na vašu e-mail adresu slati slasne porcije najsvježijih književnih recenzija i članaka iz svijeta Najboljih knjiga.

Prijava na newsletter

Kolačići (cookies) pomažu u korištenju ove stranice.

Korištenjem pristajete na korištenje kolačića. Saznajte više