Kako su nastajali hrvatski razgovori s Bogom?

Odgovor doznajte u utorak, 19. ožujka, s početkom u 19.30 sati, na zagrebačkoj promociji knjige Ratka Mavara, “U Božjem lunaparku”, koja će se održati u knjižnici Bogdana Ogrizovića

Big 662 2165

Postoji li Bog? Što želi od nas? Zašto smo stvoreni? Postoje li duhovi i anđeli? Kako duhovne istine pretočiti u našu svakodnevnicu? Upravo ta pitanja postavio si je autor Ratko Mavar, a odgovore koje je dobio pretočio je u knjigu intrigantnog naziva “U Božjem lunaparku” i još intrigantnijeg podnaslova “Sasvim običan razgovor s Bogom i anđelima”, koju je upravo objavio zagrebački VBZ.

“Ratka poznajem već nekoliko godina i drago mi je da je svoja iskustva konačno podijelio sa svima nama. Bilo da ove razgovore s drugom stranom smatrate plodom bujne mašte ili doista vjerujete da je tako nešto moguće, razumno je ostati otvoren prema njihovim poukama jer nam mogu pomoći ne samo da shvatimo koliko naši snovi smiju biti veliki i veličanstveni, već i kako ih možemo živjeti. Radi se o dragocjenoj knjizi, a takvom je čini težnja da objasni našu prirodu i porijeklo. Njezin je cilj uistinu plemenit i siguran sam da će mnogima olakšati proces samospoznaje. Dragocjenom je čini i činjenica da se jednako prostora posvetilo našem svakodnevnom, kao i našem duhovnom tkanju. U njoj ćete naći razgovore o svemu što nas najčešće muči - ljubavne veze, prekidi, posao, seks, druženje s prijateljima, ali ćete pronaći i razgovore o našoj esenciji pa i esenciji Boga te našoj povezanosti s njime. Knjiga nas poziva da preispitamo svoja uvjerenja o Bogu i duhovnosti te da djelima potvrdimo životno afirmativne vrijednosti vjere”, napisao je urednik knjige Bruno Šimleša.

Više o knjizi, koju već nazivaju “hrvatskim razgovorima s Bogom”, aludirajući na iznimno uspješnu knjigu “Razgovori s Bogom” Nealea Donalda Walsha, moći ćete pak doznati na promociji koja će se održati u utorak, 19. ožujka, s početkom u 19.30 sati, u zagrebačkoj knjižnici “Bogdan Ogrizović”, Petra Preradovića 5. Na promociji će sudjelovati autor Ratko Mavar i urednik Bruno Šimleša, a ulomke iz knjige čitat će Helena Knezić.


 

Nk logo mono

Podržite Najbolje knjige: tražimo mecene!

Čitajte svježe.

Prijavite se na naš newsletter i redovno ćemo vam na vašu e-mail adresu slati slasne porcije najsvježijih književnih recenzija i članaka iz svijeta Najboljih knjiga.

Prijava na newsletter

Kolačići (cookies) pomažu u korištenju ove stranice.

Korištenjem pristajete na korištenje kolačića. Saznajte više