Poklanjamo vam tri primjerak romana 'Napaljena'!

Portal Najbolje knjige i nakladnička kuća Algoritam u iduća tri dana podijelit će tri primjerka knjige Maje Sačer, erotskog romana u kojem glavna junakinja pati od fantomskih orgazama

“Kad se dogodilo prvi put, mislila je kako je to plod njezine mašte. Drugi je put bila uvjerena da je od umora. Kod trećeg je sumnjala da je poludjela, a četvrti je konačno odlučila potražiti pomoć. Ipak, dosad se na to nije uspjela prisiliti, od očajnog straha da će biti ismijana. Tko bi uopće povjerovao u fantomske orgazme?”

Rečenici iz romana “Napaljena” Maje Sačer bi valjalo još dodati i temeljnu dvojbu: jesu li nesputani i intenzivni orgazmi koji se nekontrolirano, bez očitog povoda, počinju događati glavnom liku romana Tijani prokletstvo ili blagoslov? Tko ne bi potpisao takav ugovor s đavlom ili onime tko je već nadležan za sladostrašće: česti orgazmi, potpuni, bez muke i kompliciranih odnosa s partnerima, nešto kao seksualna samodostatnost koja ne isključuje ni odnose s partnerima? No, za seks postoji vrijeme i mjesto, povod i razlog, pa je ovaj orgazmički blagoslov zbunjujući, ako ne i izluđujući dar međunožja s kojim se treba nositi, u koji nitko neće povjerovati, od kojega se mora posumnjati u vlastito psihičko zdravlje.

Odjednom, Tijanin život se komplicira preko svake mjere, njezini odnosi s partnerima su trajno narušeni, na poslu je gledaju čudno i poprijeko, psiholozi su zbunjeni, a “tortura orgazmima” ne posustaje. Tijana postaje detektivka u štiklama koja istražuje - samu sebe.

Portal Najbolje knjige i Algoritam u iduća tri dana poklonit će vam tri primjerka ovog erotskog romana. Svaki dan ćemo vam postaviti po tri pitanja na koja trebate točno odgovoriti, a dobitnika ćemo izvući nasumičnim odabirom. Odgovore s vašim imenom i prezimenom te adresom šaljite nam na najboljeknjige@najboljeknjige.com. Nagradna igra za prvu knjigu traje danas do ponoći (sutra prijepodne ćemo objaviti ime prvoga dobitnika), a u igri mogu sudjelovati samo fanovi iz Hrvatske.

Sve odgovore možete pronaći na portalu Najbolje knjige.
 

Prvi zadatak:
1. Kako se zove glavna junakinja romana Maje Sačer?
2. Nakon kojeg po redu fantomskog orgazma je Tijana odlučila potražiti pomoć?
3. Koje je godine objavljena "Napaljena" i koliko stranica ima?



Nk logo mono

Podržite Najbolje knjige: tražimo mecene!

Čitajte svježe.

Prijavite se na naš newsletter i redovno ćemo vam na vašu e-mail adresu slati slasne porcije najsvježijih književnih recenzija i članaka iz svijeta Najboljih knjiga.

Prijava na newsletter

Kolačići (cookies) pomažu u korištenju ove stranice.

Korištenjem pristajete na korištenje kolačića. Saznajte više