Prvi primjerak 'Napaljene' odlazi Tanji Brezovečki u Viroviticu!

Portal Najbolje knjige i nakladnička kuća Algoritam u tri dana podijelit će tri primjerka knjige Maje Sačer, erotskog romana u kojem glavna junakinja pati od fantomskih orgazama. Danas objavljujemo drugi nagradni zadatak

Glavna junakinja romana Maje Sačer zove se Tijana; ona odluči potražiti pomoć nakon četvrtog fantomskog orgazma; "Napaljena" je objavljena 2012. godine, a ima 216 stranica. Tako glase točni odgovori na naš prvi nagradni zadatak, a prvi primjerak "Napaljene" odlazi Tanji Brezovečki u Viroviticu. Čestitamo!

Roman "Napljena" koji je objavio Algoritam prati dogodovštine mlade ekonomistice Tijane koja iznenada počinje dožavljavati fantomske orgazme. No, kako za seks ipak postoji vrijeme i mjesto, povod i razlog, ovaj je orgazmički blagoslov za Tijanu zbunjujući, ako ne i izluđujući dar međunožja s kojim se treba nositi, u koji nitko neće povjerovati, od kojega se mora posumnjati u vlastito psihičko zdravlje. Odjednom, Tijanin život se komplicira preko svake mjere, njezini odnosi s partnerima su trajno narušeni, na poslu je gledaju čudno i poprijeko, psiholozi su zbunjeni, a “tortura orgazmima” ne posustaje. Tijana postaje detektivka u štiklama koja istražuje - samu sebe.

Portal Najbolje knjige i Algoritam u tri dana poklonit će vam tri primjerka ovog erotskog romana. Svaki dan ćemo vam postaviti po tri pitanja na koja trebate točno odgovoriti, a dobitnika ćemo izvući nasumičnim odabirom. Odgovore s vašim imenom i prezimenom te adresom šaljite nam na najboljeknjige@najboljeknjige.com. Nagradna igra za drugu knjigu traje danas do ponoći (sutra prijepodne ćemo objaviti ime prvoga dobitnika), a u igri mogu sudjelovati samo fanovi iz Hrvatske.

Sve odgovore možete pronaći na portalu Najbolje knjige.
 

Drugi zadatak:
1. Što je po struci Maja Sačer?
2. Kako se zove zbirka priča koju je autorica objavila prije romana "Napaljena"?
3. Čiju je radionicu kratke priče završila Maja Sačer?




 

Nk logo mono

Podržite Najbolje knjige: tražimo mecene!

Čitajte svježe.

Prijavite se na naš newsletter i redovno ćemo vam na vašu e-mail adresu slati slasne porcije najsvježijih književnih recenzija i članaka iz svijeta Najboljih knjiga.

Prijava na newsletter

Kolačići (cookies) pomažu u korištenju ove stranice.

Korištenjem pristajete na korištenje kolačića. Saznajte više