Drugi primjerak 'Napaljene' odlazi u Metković, danas treći zadatak!

Portal Najbolje knjige i nakladnička kuća Algoritam u tri dana podijelit će tri primjerka knjige Maje Sačer, erotskog romana u kojem glavna junakinja pati od fantomskih orgazama. Danas objavljujemo treći nagradni zadatak

Maja Sačer po struci je pravnica; zbirka priča koju je autorica objavila prije romana "Napaljena" zove se "Božji grijesi"; Maja Sačer pohađala je radionicu kratke priče Zorana Ferića. Tako glase točni odgovori na naš jučerašnji nagradni zadatak, a drugi primjerak "Napaljene" odlazi Anici Jakić u Metković. Čestitamo!

Roman "Napljena" koji je objavio Algoritam prati dogodovštine mlade ekonomistice Tijane koja iznenada počinje dožavljavati fantomske orgazme. No, kako za seks ipak postoji vrijeme i mjesto, povod i razlog, ovaj je orgazmički blagoslov za Tijanu zbunjujući, ako ne i izluđujući dar međunožja s kojim se treba nositi, u koji nitko neće povjerovati, od kojega se mora posumnjati u vlastito psihičko zdravlje. Odjednom, Tijanin život se komplicira preko svake mjere, njezini odnosi s partnerima su trajno narušeni, na poslu je gledaju čudno i poprijeko, psiholozi su zbunjeni, a “tortura orgazmima” ne posustaje. Tijana postaje detektivka u štiklama koja istražuje - samu sebe.

Portal Najbolje knjige i Algoritam u tri dana poklonit će vam tri primjerka ovog erotskog romana. Svaki dan ćemo vam postaviti po tri pitanja na koja trebate točno odgovoriti, a dobitnika ćemo izvući nasumičnim odabirom. Odgovore s vašim imenom i prezimenom te adresom šaljite nam na najboljeknjige@najboljeknjige.com. Nagradna igra za treću knjigu traje danas do ponoći (sutra prijepodne ćemo objaviti ime trećega dobitnika), a u igri mogu sudjelovati samo fanovi iz Hrvatske.

Sve odgovore možete pronaći na portalu Najbolje knjige.
 

Treći zadatak:
1. Kako se zove Tijanina prijateljica, šminkerica?
2. Koja je serija inspirirala roman "Napaljena"?
3. Kako se zove Tijanin dečko, a kako kolega s posla?




 

Nk logo mono

Podržite Najbolje knjige: tražimo mecene!

Čitajte svježe.

Prijavite se na naš newsletter i redovno ćemo vam na vašu e-mail adresu slati slasne porcije najsvježijih književnih recenzija i članaka iz svijeta Najboljih knjiga.

Prijava na newsletter

Kolačići (cookies) pomažu u korištenju ove stranice.

Korištenjem pristajete na korištenje kolačića. Saznajte više