Poklanjamo vam tri primjerka knjige 'U Božjem lunaparku'!

Postoji li Bog? Što želi od nas? Zašto smo stvoreni? Postoje li duhovi i anđeli? Kako duhovne istine pretočiti u našu svakodnevnicu? Tim se pitanjima bavi knjiga "U Božjem lunaparku" autora Ratka Mavara koji se 15 mjeseci, preko papira ili računala, "dopisivao" s anđelima, duhovima, Bogom i ljubavi. Na kraju su ti razgovori prerasli u knjigu koju je objavila nakladnička kuća VBZ, a koju već nazivaju "hrvatskim razgovorima s Bogom", po uzoru na knjige Nealea Donalda Walsha.

U njoj ćete naći razgovore o svemu što nas najčešće muči - ljubavnim vezama, prekidima, poslu, seksu, druženju s prijateljima. No tu su i razgovori o našoj esenciji pa i o esenciji Boga te našoj povezanosti s njime. Knjiga nas poziva da preispitamo svoja uvjerenja o Bogu i duhovnosti te da djelima potvrdimo životno afirmativne vrijednosti vjere.

Portal Najbolje knjige i VBZ u iduća tri dana poklonit će vam tri primjerka ove fascinantne knjige. Svaki dan ćemo vam postaviti po tri pitanja na koja trebate točno odgovoriti, a dobitnika ćemo izvući nasumičnim odabirom. Odgovore s vašim imenom i prezimenom te adresom šaljite nam na najboljeknjige@najboljeknjige.com. Nagradna igra za prvu knjigu traje danas do ponoći (sutra prijepodne ćemo objaviti ime prvoga dobitnika), a u igri mogu sudjelovati samo fanovi iz Hrvatske.

Sve odgovore možete pronaći na portalu Najbolje knjige.


Prvi zadatak:
1. Kako glasi podnaslov knjige Ratka Mavara?
2. Koliko se dugo autor "dopisivao" s anđelima i duhovima?
3. Kako nazivaju autorovu knjigu, po uzoru na djela pisca Nealea Donalda Walsha? 

Facebook komentari

Novo u katalogu