Prvi primjerak knjige 'U Božjem lunaparku' odlazi u Đakovo!

Podnaslov knjige Ratka Mavara glasi "Sasvim običan razgovor s Bogom i anđelima"; autor se 15 mjeseci dopisivao s Bogom i anđelima; Mavarovu knjigu "U Božjem lunaparku" nazivaju hrvatskim razgovorima s Bogom. Tako glase točni odgovori na naš jučerašnji nagradni zadatak, a prvi primjerak knjige "U Božjem lunaparku" odlazi Dubravki Mihaljević Ravlić u Đakovo. Čestitamo!

Postoji li Bog? Što želi od nas? Zašto smo stvoreni? Postoje li duhovi i anđeli? Kako duhovne istine pretočiti u našu svakodnevnicu? Tim se pitanjima bavi knjiga "U Božjem lunaparku" autora Ratka Mavara koji se 15 mjeseci, preko papira ili računala, "dopisivao" s anđelima, duhovima, Bogom i ljubavi. Na kraju su ti razgovori prerasli u knjigu koju je objavila nakladnička kuća VBZ, a koju već nazivaju "hrvatskim razgovorima s Bogom", po uzoru na knjige Nealea Donalda Walsha.

U njoj ćete naći razgovore o svemu što nas najčešće muči - ljubavnim vezama, prekidima, poslu, seksu, druženju s prijateljima. No tu su i razgovori o našoj esenciji pa i o esenciji Boga te našoj povezanosti s njime. Knjiga nas poziva da preispitamo svoja uvjerenja o Bogu i duhovnosti te da djelima potvrdimo životno afirmativne vrijednosti vjere.

Portal Najbolje knjige i VBZ u tri dana poklonit će vam tri primjerka ove fascinantne knjige. Svaki dan ćemo vam postaviti po tri pitanja na koja trebate točno odgovoriti, a dobitnika ćemo izvući nasumičnim odabirom. Odgovore s vašim imenom i prezimenom te adresom šaljite nam na najboljeknjige@najboljeknjige.com. Nagradna igra za drugu knjigu traje danas do ponoći (sutra prijepodne ćemo objaviti ime drugoga dobitnika), a u igri mogu sudjelovati samo fanovi iz Hrvatske.

Sve odgovore možete pronaći na portalu Najbolje knjige.


Drugi zadatak:
1. Koliko stranica ima knjiga "U Božjem lunaparku"?
2. Koje je godine rođen autor Ratko Mavar?
3. Ratko Mavar je prije knjige "U Božjem lunaparku" objavio još jednu knjigu, s trojicom drugih autora. Kako se zove ta knjiga? 

Facebook komentari

Novo u katalogu