Drugi primjerak knjige 'U Božjem lunaparku' odlazi u Osijek!

Knjiga koju već nazivaju hrvatskim razgovorima s Bogom nastajala je 15 mjeseci, a u njoj autor Ratko Mavar razgovara s drugom stranom o običnim, ali i neobičnim stvarima. Nakladnička kuća VBZ i portal Najbolje knjige poklanjaju vam tri primjerka knjige, a danas objavljujemo treći nagradni zadatak

Knjiga "U Božjem lunaparku" ima 288 stranica; autor Ratko Mavar rođen je 1963. godine; knjiga koju je Mavar objavio, s trojicom drugih autora, zove se "Hum, najmanji grad na @ijelome svijetu". Tako glase točni odgovori na naš jučerašnji nagradni zadatak, a drugi primjerak knjige "U Božjem lunaparku" odlazi Ljubici Brigitte Nikić u Osijek. Čestitamo!

Postoji li Bog? Što želi od nas? Zašto smo stvoreni? Postoje li duhovi i anđeli? Kako duhovne istine pretočiti u našu svakodnevnicu? Tim se pitanjima bavi knjiga "U Božjem lunaparku" autora Ratka Mavara koji se 15 mjeseci, preko papira ili računala, "dopisivao" s anđelima, duhovima, Bogom i ljubavi. Na kraju su ti razgovori prerasli u knjigu koju je objavila nakladnička kuća VBZ, a koju već nazivaju "hrvatskim razgovorima s Bogom", po uzoru na knjige Nealea Donalda Walsha.

U njoj ćete naći razgovore o svemu što nas najčešće muči - ljubavnim vezama, prekidima, poslu, seksu, druženju s prijateljima. No tu su i razgovori o našoj esenciji pa i o esenciji Boga te našoj povezanosti s njime. Knjiga nas poziva da preispitamo svoja uvjerenja o Bogu i duhovnosti te da djelima potvrdimo životno afirmativne vrijednosti vjere.

Portal Najbolje knjige i VBZ u tri dana poklonit će vam tri primjerka ove fascinantne knjige. Svaki dan ćemo vam postaviti po tri pitanja na koja trebate točno odgovoriti, a dobitnika ćemo izvući nasumičnim odabirom. Odgovore s vašim imenom i prezimenom te adresom šaljite nam na najboljeknjige@najboljeknjige.com. Nagradna igra za treću knjigu traje danas do ponoći (sutra prijepodne ćemo objaviti ime trećega dobitnika), a u igri mogu sudjelovati samo fanovi iz Hrvatske.

Sve odgovore možete pronaći na portalu Najbolje knjige.


Treći zadatak:
1. Tko je na promociji knjige "U Božjem lunaparku" čitao odlomke iz knjige? (Navedite njihova imena i prezimena.)
2. U kojoj zagrebačkoj knjižnici je nedavno održana promocija Mavarove knjige?
3. Kako se zove nakladnička kuća koja je objavila knjigu "U Božjem lunaparku"?





Nk logo mono

Podržite Najbolje knjige: tražimo mecene!

Čitajte svježe.

Prijavite se na naš newsletter i redovno ćemo vam na vašu e-mail adresu slati slasne porcije najsvježijih književnih recenzija i članaka iz svijeta Najboljih knjiga.

Prijava na newsletter

Kolačići (cookies) pomažu u korištenju ove stranice.

Korištenjem pristajete na korištenje kolačića. Saznajte više