Portal Najbolje knjige slavi četvrti rođendan! Poklanjamo 10 knjiga!

Prije točno četiri godine, objavili smo prvi tekst na ovome portalu, posvećujući ga svima koji vole knjige i čitanje. Iako prilično entuzijastični, ipak nismo mogli predvidjeti da će naša virtualna zajednica narasti na više od 86 tisuća ljudi! Toliko vas je na našoj Facebook stranici (www.facebook.com/Najboljeknjige), a mjesečno na portalu zabilježimo više od 100 tisuća posjeta.

Hvala vam!

Ove ćemo godine biti kratki, pa odmah prelazimo na posao. Pripremili smo vam 10 knjiga koje ćemo vam pokloniti u idućih 10 dana, svaki dan po jednu. Za svaku knjigu morat ćete se malo potruditi - mi ćemo je opisati, a vi ćete morati pogoditi o kojoj je knjizi i kojem autoru riječ. Odgovore nam, zajedno sa svojim podacima (ime i prezime, adresa), šaljite na mail najboljeknjige@najboljeknjige.com, a u nagradnoj igri mogu sudjelovati svi naši fanovi, ne samo oni iz Hrvatske.

Danas objavljujemo prvi nagradni zadatak, dobitnike ćemo izvlačiti nasumičnim odabirom, a ime prvoga obznanit ćemo sutra. Odgovore, uz malo istraživanja, možete pronaći na našem portalu.

Uživajte i ostanite uz nas i dalje!


1. NAGRADNI ZADATAK

On je trenutno najpopularniji španjolski pisac. Rođen je u Barceloni. Zavoljeli ste ga zbog sjene, a možda i zbog vjetra, no ovdje je u pitanju jedna - igra.

O kojem je autoru i knjizi riječ? 

Facebook komentari

Novo u katalogu