Šesta knjiga odlazi u Zenicu, danas sedmi nagradni zadatak

U povodu četvrtog rođendana portala Najbolje knjige organizirali smo nagradnu igru u kojoj ćemo podijeliti 10 hit knjiga. Jučer smo vam postavili šesti zadatak: trebalo je pogoditi ime američkog pisca koji je odrastao u blizini Detroita te naziv njegova romana u kojem jedan od junaka ima - tajnovitu knjižaru. Točan odgovor na jučerašnji zadatak glasi - Robin Sloan i “Tajnovita knjižara gospodina Penumbre”.

Nasumičnim odabirom izvukli smo dobitnika i šesta od 10 knjiga koje poklanjamo, upravo “Tajnovita knjižara gospodina Penumbre”, odlazi Adnanu Elezoviću u Zenicu. Čestitamo!

Danas objavljujemo sedmi zadatak, također morate pogoditi o kojoj je knjizi i autoru riječ. Odgovore nam, zajedno sa svojim podacima (ime i prezime, adresa), šaljite isključivo na mail najboljeknjige@najboljeknjige.com, a u nagradnoj igri mogu sudjelovati svi naši fanovi, ne samo oni iz Hrvatske. Nećemo priznavati odgovore napisane u komentarima ispod ovoga teksta, niti na našoj Facebook stranici.

Ime sedmog dobitnika obznanit ćemo sutra. Odgovore, uz malo istraživanja, možete pronaći na našem portalu.

Uživajte i ostanite uz nas i dalje!


7. NAGRADNI ZADATAK

On je irski autor kratkih priča i romanopisac. Poznajemo ga po dječaku u prugastoj pidžami. Ovdje je u pitanju - prigovor.

O kojem je autoru i knjizi riječ? 

Facebook komentari

Novo u katalogu