Osma knjiga odlazi u Osijek, danas deveti nagradni zadatak

Portal Najbolje knjige slavi četvrti rođendan, a mi smo vam pripremili nagradnu igru - u 10 dana objavit ćemo 10 nagradnih zadataka i podijeliti 10 knjiga

U povodu četvrtog rođendana portala Najbolje knjige organizirali smo nagradnu igru u kojoj ćemo podijeliti 10 hit knjiga. Jučer smo vam postavili osmi zadatak: trebalo je pogoditi ime danskog pisca trilera i naziv njegova romana u kojem se krije jedna - boca. Točan odgovor na jučerašnji zadatak glasi: Jussi Adler-Olsen i “Poruka u boci”.

Nasumičnim odabirom izvukli smo dobitnika i osma od 10 knjiga koje poklanjamo, upravo “Poruka u boci”, odlazi Suzani Štrk u Osijek. Čestitamo!

Danas objavljujemo deveti zadatak, također morate pogoditi o kojoj je knjizi i autoru riječ. Odgovore nam, zajedno sa svojim podacima (ime i prezime, adresa), šaljite isključivo na mail najboljeknjige@najboljeknjige.com, a u nagradnoj igri mogu sudjelovati svi naši fanovi, ne samo oni iz Hrvatske. Nećemo priznavati odgovore napisane u komentarima ispod ovoga teksta, niti na našoj Facebook stranici.

Ime devetog dobitnika obznanit ćemo sutra. Odgovore, uz malo istraživanja, možete pronaći na našem portalu.

Uživajte i ostanite uz nas i dalje!


9. NAGRADNI ZADATAK

On je američki antropolog. U ovoj knjizi bavi se pitanjem duga - na primjer, treba li ga vratiti?

O kojem je autoru i knjizi riječ?



 

Nk logo mono

Podržite Najbolje knjige: tražimo mecene!

Čitajte svježe.

Prijavite se na naš newsletter i redovno ćemo vam na vašu e-mail adresu slati slasne porcije najsvježijih književnih recenzija i članaka iz svijeta Najboljih knjiga.

Prijava na newsletter

Kolačići (cookies) pomažu u korištenju ove stranice.

Korištenjem pristajete na korištenje kolačića. Saznajte više