Snima se novi hepi filmić, ovoga puta s knjigom u ruci

Naklada Ljevak organizira snimanje spota “Sretni s knjigom” u knjižnicama i knjižarama, a filmić će premijerno biti prikazan u Noći knjige, 23. travnja, na Trgu bana Jelačića u Zagrebu

Big 779 2528

Pjesma “Happy” koja je zarazila cijeli svijet pamtljivom melodijom bila je uzor mnogim spotovima u kojima su pojedinci pokazali da su sretni i da dobro plešu. Snimalo se u Čakovcu, Zagrebu, Splitu, Županji, Korčuli, Belom Manastiru… Iako vam je možda dosta takvih “hepi filmova“, svaki novi filmić je fora za sve one koji su sudjelovali u njemu. Naklada Ljevak nudi vam novu priliku da opet budete sretni, a usput biste mogli osvojiti i pokoju nagradu. Ovoga puta zaplešite s - knjigom, u povodu manifestacije Noć knjige koja će se obilježiti 23. travnja.

Priliku za ples s knjigom imate već u subotu, 12. travnja, u 10 sati u Gradskoj knjižnici “Ivan Goran Kovačić” u Karlovcu, u sklopu programa “Bebe u knjižnici”. Plesat će se s bebama i slikovnicama i istaknuti važnost čitanja djeci od najranije dobi. Pored toga, s organizatorima projekta moguće je dogovoriti termin snimanja u nekoj od hrvatskih knjižnica i knjižara ili pak ples s knjigom možete snimiti sami i poslati ga na sretnisknjigom@gmail.com. Za najbolje plesače Naklada Ljevak pripremila je i nagrade.

Najveseliji uradci bit će uvršteni u spot “Sretni s knjigom” koji će premijerno biti prikazan upravo u Noći knjige, 23. travnja, na Trgu bana Josipa Jelačića ispred Knjižare Ljevak u Zagrebu!


 

Nk logo mono

Podržite Najbolje knjige: tražimo mecene!

Čitajte svježe.

Prijavite se na naš newsletter i redovno ćemo vam na vašu e-mail adresu slati slasne porcije najsvježijih književnih recenzija i članaka iz svijeta Najboljih knjiga.

Prijava na newsletter

Kolačići (cookies) pomažu u korištenju ove stranice.

Korištenjem pristajete na korištenje kolačića. Saznajte više