Verbum i Najbolje knjige poklanjaju vam tri primjerka romana 'Glas u vjetru'!

Trilogija “Znak lava” osvojila je milijune čitatelja diljem svijeta. Njome se Francine Rivers proslavila kao spisateljica povijesnih romana nadahnutih duhovnim temama, istovremeno vješto istkavši jednu od najljepših ljubavnih priča. U romanu “Glas u vjetru” (verbum.hr/knjige/glas-u-vjetru-5942/), prvom dijelu trilogije, čitatelja se vodi u Rimsko Carstvo na vrhuncu moći. Vjerno se opisuje društveni život rimskih patricija koji se zabavljaju na raskošnim gozbama te život, borbe i umiranje gladijatora koji na pijesku arene prolijevaju krv radi zabave rimske svjetine, kao i hramsku prostituciju te nezasitnu rimsku glad za užicima bez ikakvih moralnih ograda. U tom dekadentnom ozračju živi rimska obitelj koja zdvaja kako u takvoj sredini djecu odgojiti u čestite ljude. Roman je dirljiva priča o mladoj kršćanki Hadasi zarobljenoj u porušenom Jeruzalemu, koju kao ropkinju kupuje rimska patricijska obitelj. Hadasin je život u opasnosti zbog smrtne prijetnje svim kršćanima u Rimu, a njezin je unutrašnji mir dodatno narušen snažnim osjećajima prema mladom Rimljaninu...

Splitska nakladnička kuća Verbum (verbum.hr/), koja je objavila trilogiju, i portal Najbolje knjige poklanjaju vam tri primjerka romana “Glas u vjetru” – jedan danas, drugi u četvrtak i treći u petak. Vaš je zadatak točno odgovoriti na naše nagradno pitanje i poslati ga na mail verbum@verbum.hr, a uz odgovor obavezno navedite ime i prezime, adresu, e-mail adresu i broj telefona/mobitela.

U nagradnoj igri mogu sudjelovati svi fanovi Najboljih knjiga (igra nije ograničena na Hrvatsku!), a iznimno odgovore možete slati do srijede u ponoć, jer ćemo ime prvog dobitnika, zbog sutrašnjeg praznika, objaviti u četvrtak.

1. NAGRADNI ZADATAK
Kako glase nazivi nastavaka trilogije, čiji je prvi svezak knjiga “Glas u vjetru“?

 

 

 


 

Facebook komentari

Novo u katalogu