Verbum i Najbolje knjige poklanjaju vam tri primjerka romana 'Glas u vjetru'!

Splitska nakladnička kuća Verbum i portal Najbolje knjige poklanjaju vam tri primjerka romana “Glas u vjetru” – jedan danas, drugi u četvrtak i treći u petak

Big 822 2672

Trilogija “Znak lava” osvojila je milijune čitatelja diljem svijeta. Njome se Francine Rivers proslavila kao spisateljica povijesnih romana nadahnutih duhovnim temama, istovremeno vješto istkavši jednu od najljepših ljubavnih priča. U romanu “Glas u vjetru” (verbum.hr/knjige/glas-u-vjetru-5942/), prvom dijelu trilogije, čitatelja se vodi u Rimsko Carstvo na vrhuncu moći. Vjerno se opisuje društveni život rimskih patricija koji se zabavljaju na raskošnim gozbama te život, borbe i umiranje gladijatora koji na pijesku arene prolijevaju krv radi zabave rimske svjetine, kao i hramsku prostituciju te nezasitnu rimsku glad za užicima bez ikakvih moralnih ograda. U tom dekadentnom ozračju živi rimska obitelj koja zdvaja kako u takvoj sredini djecu odgojiti u čestite ljude. Roman je dirljiva priča o mladoj kršćanki Hadasi zarobljenoj u porušenom Jeruzalemu, koju kao ropkinju kupuje rimska patricijska obitelj. Hadasin je život u opasnosti zbog smrtne prijetnje svim kršćanima u Rimu, a njezin je unutrašnji mir dodatno narušen snažnim osjećajima prema mladom Rimljaninu...

Splitska nakladnička kuća Verbum (verbum.hr/), koja je objavila trilogiju, i portal Najbolje knjige poklanjaju vam tri primjerka romana “Glas u vjetru” – jedan danas, drugi u četvrtak i treći u petak. Vaš je zadatak točno odgovoriti na naše nagradno pitanje i poslati ga na mail verbum@verbum.hr, a uz odgovor obavezno navedite ime i prezime, adresu, e-mail adresu i broj telefona/mobitela.

U nagradnoj igri mogu sudjelovati svi fanovi Najboljih knjiga (igra nije ograničena na Hrvatsku!), a iznimno odgovore možete slati do srijede u ponoć, jer ćemo ime prvog dobitnika, zbog sutrašnjeg praznika, objaviti u četvrtak.

1. NAGRADNI ZADATAK
Kako glase nazivi nastavaka trilogije, čiji je prvi svezak knjiga “Glas u vjetru“?

 

 

 


 

Nk logo mono

Podržite Najbolje knjige: tražimo mecene!

Čitajte svježe.

Prijavite se na naš newsletter i redovno ćemo vam na vašu e-mail adresu slati slasne porcije najsvježijih književnih recenzija i članaka iz svijeta Najboljih knjiga.

Prijava na newsletter

Kolačići (cookies) pomažu u korištenju ove stranice.

Korištenjem pristajete na korištenje kolačića. Saznajte više