Prvi primjerak knjige 'Glas u vjetru' osvojila je Jelena Perlić, danas drugi nagradni zadatak

Splitska nakladnička kuća Verbum i portal Najbolje knjige poklanjaju vam tri primjerka romana “Glas u vjetru”

Trilogija "Znak lava" osvojila je milijune čitatelja diljem svijeta. Njome se Francine Rivers proslavila kao spisateljica povijesnih romana nadahnutih duhovnim temama, istovremeno vješto istkavši jednu od najljepših ljubavnih priča. U romanu "Glas u vjetru" (verbum.hr/knjige/glas-u-vjetru-5942/), prvom dijelu trilogije, čitatelja se vodi u Rimsko Carstvo na vrhuncu moći. Roman je dirljiva priča o mladoj kršćanki Hadasi zarobljenoj u porušenom Jeruzalemu, koju kao ropkinju kupuje rimska patricijska obitelj. Hadasin je život u opasnosti zbog smrtne prijetnje svim kršćanima u Rimu, a njezin je unutrašnji mir dodatno narušen snažnim osjećajima prema mladom Rimljaninu...

Splitska nakladnička kuća Verbum (verbum.hr/), koja je objavila trilogiju, i portal Najbolje knjige poklanjaju vam tri primjerka romana "Glas u vjetru". Prvi nagradni zadatak objavili smo u utorak, a trebali ste odgovoriti na pitanje kako glase nazivi nastavaka trilogije, čiji je prvi svezak knjiga "Glas u vjetru". Točan odgovor glasi – "Odjek u tami" i "Sigurno kao svitanje". Imamo i prvu dobitnicu: knjiga odlazi Jeleni Perlić, a nakladnik će joj nagradu poslati poštom.

Preostale su nam još dvije knjige i dva nagradna pitanja. Vaš je zadatak točno odgovoriti na naše nagradno pitanje i poslati ga na mail verbum@verbum.hr, a uz odgovor obavezno navedite ime i prezime, adresu, e-mail adresu i broj telefona/mobitela.

U nagradnoj igri mogu sudjelovati svi fanovi Najboljih knjiga (igra nije ograničena na Hrvatsku!), a odgovore možete slati danas do ponoći. Ime drugog dobitnika objavit ćemo sutra, u petak.

2. NAGRADNI ZADATAK
Kako glasi naziv trilogije poznate autorice Francine Rivers čiji je prvi svezak knjiga "Glas u vjetru"?

 

 


 

Nk logo mono

Podržite Najbolje knjige: tražimo mecene!

Čitajte svježe.

Prijavite se na naš newsletter i redovno ćemo vam na vašu e-mail adresu slati slasne porcije najsvježijih književnih recenzija i članaka iz svijeta Najboljih knjiga.

Prijava na newsletter

Kolačići (cookies) pomažu u korištenju ove stranice.

Korištenjem pristajete na korištenje kolačića. Saznajte više