Drugi primjerak knjige 'Glas u vjetru' osvojila je Maja Pijuk, danas treći nagradni zadatak

Trilogija "Znak lava" osvojila je milijune čitatelja diljem svijeta. Njome se Francine Rivers proslavila kao spisateljica povijesnih romana nadahnutih duhovnim temama, istovremeno vješto istkavši jednu od najljepših ljubavnih priča. U romanu "Glas u vjetru" (verbum.hr/knjige/glas-u-vjetru-5942/), prvom dijelu trilogije, čitatelja se vodi u Rimsko Carstvo na vrhuncu moći. Roman je dirljiva priča o mladoj kršćanki Hadasi zarobljenoj u porušenom Jeruzalemu, koju kao ropkinju kupuje rimska patricijska obitelj. Hadasin je život u opasnosti zbog smrtne prijetnje svim kršćanima u Rimu, a njezin je unutrašnji mir dodatno narušen snažnim osjećajima prema mladom Rimljaninu...

Splitska nakladnička kuća Verbum (verbum.hr/), koja je objavila trilogiju, i portal Najbolje knjige poklanjaju vam tri primjerka romana "Glas u vjetru". Drugi nagradni zadatak objavili smo jučer, a trebali ste odgovoriti na pitanje kako glasi naziv trilogije poznate autorice Francine Rivers čiji je prvi svezak knjiga "Glas u vjetru". Točan odgovor glasi – "Znaka lava". Imamo i drugu dobitnicu: knjiga odlazi Maji Pijuk, a nakladnik će joj nagradu poslati poštom.

Preostala nam je još jedna knjiga i jedno nagradno pitanje. Vaš je zadatak točno odgovoriti na naše nagradno pitanje i poslati ga na mail verbum@verbum.hr, a uz odgovor obavezno navedite ime i prezime, adresu, e-mail adresu i broj telefona/mobitela.

U nagradnoj igri mogu sudjelovati svi fanovi Najboljih knjiga (igra nije ograničena na Hrvatsku!), a odgovore možete slati danas do ponoći. Ime drugog dobitnika objavit ćemo sutra, u subotu.

3. NAGRADNI ZADATAK
Domaća publika poznatu spisateljicu Francine Rivers, autoricu romana „Glas u vjetru“, upoznala je po njenom prvom romanu objavljenom na hrvatskom jeziku. O kojem je romanu riječ?

 


 

Facebook komentari

Novo u katalogu