Kupite fantastični roman ‘Zovem se nebo’ uz 20 posto popusta

Leon Valent vraća se u Zagreb na pogreb, nakon devet mjeseci samovoljnog izgnanstva. Na groblju su Krista i Sara, s kojima dijeli strašno iskustvo iz prošlosti, pored rake u koju će se spustiti lijes stoji Marta koja je - mrtva. Proći će tek trenutak i ona je na putu gore, prema... raju? Gore, na nebu, čeka je Porto, muškarac koji je zaboravio tko je. Dolje, na Zemlju, spušta se jedan anđeo koji ne voli nositi krila. A njega čeka jedna djevojčica, Jadrana Luna, koja je upravo navršila pet godina. U mjesecima koji će uslijediti tri će svojeglava anđela zavrtjeti ljudske živote i zauvijek promijeniti sudbine ljudi uz pomoć nevidljivih sila - ljubavi, oprosta, vjetra sudbine i ponešto obične magije.

To je, ukratko, sadržaj novoga romana, “Zovem se nebo” autorice Tanje Tolić, dugogodišnje novinarke, koji uskoro izlazi u izdanju Naklade Ljevak. “Zovem se nebo” fantastična je priča na 374 stranice o dva svijeta koja su se spojila, vidljivom i nevidljivom, zemlji i nebu. Radnja se, naime, odvija dijelom u suvremenom Zagrebu gdje pratimo sudbine četvero prijatelja, i na nebu, u zagrobnom životu, gdje doznajemo što se događa s ljudima nakon što umru i kako im – i za života, i za smrti - pomažu anđeli.

Roman “Zovem se nebo” ekskluzivno možete nabaviti u pretprodaji uz 20 posto popusta, po cijeni od 103,20 kuna. Ako vam se sviđa priča, dovoljno je da kliknete na sljedeći link i pratite upute za kupovinu:

www.ljevak.hr/knjige/knjiga-17270-zovem-se-nebo

Akcija vrijedi do 3. studenoga, a roman će se po izlasku moći nabaviti u svim boljim knjižarama. (N. K.) 

Facebook komentari

Novo u katalogu