Novi dizajn portala Najbolje knjige, omiljenog mjesta za čitatelje

Više od 2400 knjiga u katalogu, oko 250 recenzija recentnih književnih djela, stotine vijesti i deseci intervja – sve to vam je odsad dostupno na modernijem i funkcionalnijem portalu Najbolje knjige. Naime, u novu godinu ušli smo s novim dizajnom omiljene web stranice za čitatelje, a cilj nam je bio Najbolje knjige učiniti čitljivijima, pristupačnijima i preglednijima

Big 857 2848

Više od 2400 knjiga u katalogu, oko 250 recenzija recentnih književnih djela, stotine vijesti i deseci intervja – sve to vam je odsad dostupno na modernijem i funkcionalnijem portalu Najbolje knjige. Naime, u novu godinu ušli smo s novim dizajnom omiljene web stranice za čitatelje, a cilj nam je bio Najbolje knjige učiniti čitljivijima, pristupačnijima i preglednijima.

Najveća novost je da portal Najbolje knjige odsad možete pratiti i na svojim pametnim telefonima jer smo dizajn u potpunosti prilagodili novim tehnologijama. Istraživanja pokazuju da je broj korisnika koji sadržaju na internetu pristupaju putem svojih telefona premašio broj onih koji to čine na “klasičan” način, putem računala. Zahvaljujući novom dizajnu, koji je lako čitljiv na smartphoneovima, sada sadržajima na portalu možete mnogo lakše pristupati, komentirati, dijeliti tekstove i, naravno, ocjenjivati knjige.

Prilagodili smo vam i tražilicu na web stranici pa sada možete pretraživati cijeli portal – dovoljno je da upišete pojam ili pojmove koji vas zanimaju. Knjige i dalje možete ocjenjivati zvjezdicama bez da se registrirate. Podsjećamo, ako želite nekoj knjizi dati pet zvjezdica, odmah kliknite na petu zvjezdicu. Želite li dati nižu ocjenu, primjerice trojku, kliknite odmah na treću zvjezdicu.

I dalje, naravno, možete pisati recenzije za knjige koje se nalaze u katalogu. Za to je potrebna registracija na portalu i dobivanje korisničkog imena. Book trailere, našu posebnost – jer jedini smo portal u Hrvatskoj koji izrađuje book trailere – istaknuli smo na naslovnici kako biste redovito mogli vidjeti nove video-najave knjiga.

Redovito ćemo i dalje objavljivati nove tekstove, intervju i recenzije, kako domaćih, tako i stranih knjiga, a bit će nam drago da se pridružite i našoj Facebook zajednici na www.facebook.com/Najboljeknjige, koja sada broji više od 124 tisuće fanova.

Testirajte naš novi web i svakako nam javite dojmove! Ako zamijetite neku grešku ili imate sugestiju, javite nam na mail najboljeknjige@najboljeknjige.com. Hvala vam što nas čitate! (N. K.)



 

Nk logo mono

Podržite Najbolje knjige: tražimo mecene!

Čitajte svježe.

Prijavite se na naš newsletter i redovno ćemo vam na vašu e-mail adresu slati slasne porcije najsvježijih književnih recenzija i članaka iz svijeta Najboljih knjiga.

Prijava na newsletter

Kolačići (cookies) pomažu u korištenju ove stranice.

Korištenjem pristajete na korištenje kolačića. Saznajte više