U Zagrebu stiže Sonia Choquette, svjetski poznata autorica duhovne literature

Svjetski poznata duhovna učiteljica Sonia Choquette svoje je čitatelje učila intuiciji i otkrivala im putove srca. U najnovijoj knjizi, koju je upravo na hrvatskom jeziku objavila nakladnička kuća Planetopija, vodi ih pak na hodočašće duše, a što to točno znači, domaći čitatelji imat će prilike doznati u petak, 13. ožujka, kad autorica gostuje u Zagrebu. S početkom u 19 sati gostovat će u Makronovi

Big 874 2903

Svjetski poznata duhovna učiteljica Sonia Choquette svoje je čitatelje učila intuiciji i otkrivala im putove srca. U najnovijoj knjizi, koju je upravo na hrvatskom jeziku objavila nakladnička kuća Planetopija, vodi ih pak na hodočašće duše, a što to točno znači, domaći čitatelji imat će prilike doznati u petak, 13. ožujka, kad autorica gostuje u Zagrebu. S početkom u 19 sati gostovat će u Makronovi, Ilica 11/1, a ulaz na razgovor s autoricom plaća se 50 kuna.

Sonia Choquette svjetski je priznati autoritet za intuiciju, ostvarivanje životne svrhe, za život u skladu s višom vibracijom te povezivanje s anđelima i duhovnim vodičima. Autorica je i brojnih bestselera od koji su kod nas, u izdanju Planetopije, objavljeni “Intuicija”, “Put srca”, “Zamoli svoje duhovne vodiče” - knjiga i karte te najnovija uspješnica “Hodočašće duše” koju će ovom prilikom predstaviti u Makronovi. U svijetu ju s pravom smatraju jednom od vodećih duhovnih učiteljica, rame uz rame s imenima kao što su Louisa Hay, Caroline Myss, Greg Braiden, dr. Brian Weiss, Doreen Virtue, Wayne Dyer, Neale Donald Walsh i mnogi drugi s kojima se našla na listi najutjecajnijih duhovnih osoba na svijetu u 2014. godini.

 

“Hodočašće duše” knjiga je u kojoj je Sonia Choquette opisala osobno iskustvo velikog gubitka i boli zbog kojeg je krenula na hodočašće tijekom kojeg je ponovno pronašla sebe. Istodobno se suočila sa smrću oca i brata, raspadom braka i izdajom bliskih suradnika. Iako svjetski priznata duhovna učiteljica i iscjeliteljica, gubitak i patnju proživjela je duboko i bolno poput svih drugih ljudi.

 

Pokušavši prikupiti djeliće svoga života, okreće se drevnoj praksi i kreće na 800 kilometara dug hodočasnički put Camino de Santiago. Tjelesni napori, glad i iscrpljenost na koncu su otvorili put duhovnom rastu. Sonia je u svojoj duši pronašla snage da oprosti drugima, ali i sebi. U ovoj iskrenoj knjizi dijeli trenutke patnje, ljepote i humora. Njeno je iskustvo duboko osobno, ali mudrost koju donosi je univerzalna.

“Nikada ničemu nisam dopustila da me zaustavi, da me uspori, da mi stane na put ili da me stjera u kut te sam druge poučavala postupati isto, neustrašivo se suočavati sa životom umjesto bježanja ili dopuštanja da nas svlada. Odnosno, tako sam postupala sve dok mi odjednom, u šest tjedana, nisu nenadano umrli otac i brat… i tada se moj život raspao. Sve ono za što sam smatrala da sam se uzdignula iznad toga, nadmudrila to i čemu nisam dopuštala da me muči, odjednom se svalilo na mene i ostala sam živa zakopana u lavini tuge, žalosti i boli. Nijedno od pomagala koja sam u prošlosti koristila nije mi pomoglo osjećati se bolje ili pronaći uporište. Svladana sramom i osjećajem osobnog neuspjeha, zaključila sam da više ne mogu poučavati ni savjetovati druge. Umjesto toga morala sam se vratiti u stanje novicijata – suočiti se sa svom nesrećom i boli za koje sam smatrala da sam ih ostavila za sobom te ispočetka naučiti temeljne pouke poniznosti i suosjećanja. To sam uspjela učiniti pomoću prakse hodočašćenja – točnije, prelazeći Camino de Santiago, put od osam stotina kilometara preko Pireneja i sjeverne Španjolske“, piše u knjizi.

S ovom iznimnom autoricom na predavanju u Zagrebu Vlasta Prohaska Jarec iz Planetopije razgovarat će o poukama koje je autorica primila te o tome kako nam one mogu pomoći da se i sami iscijelimo. Bit će to zanimljiv razgovor o mnogim životnim temama – izdaji, boli, gubitku, promjeni, prevari, iscjeljenju, osobnoj snazi, moći, vjeri i smislu života.

Ulaznice po cijeni od 50 kuna možete kupiti u knjižari Planetopija ili na dan događanja u Makronovi. Ulaznica ujedno vrijedi i kao vaučer za kupnju knjiga u iznosu od 20 kuna. Knjige na predavanju bit će po promotivnoj cijeni. (N. K.)

Nk logo mono

Podržite Najbolje knjige: tražimo mecene!

Čitajte svježe.

Prijavite se na naš newsletter i redovno ćemo vam na vašu e-mail adresu slati slasne porcije najsvježijih književnih recenzija i članaka iz svijeta Najboljih knjiga.

Prijava na newsletter

Kolačići (cookies) pomažu u korištenju ove stranice.

Korištenjem pristajete na korištenje kolačića. Saznajte više