Poklanjamo vam 9 knjiga za peti rođendan portala Najbolje knjige

Prvog travnja 2010. godine objavili smo prvi tekst i prvi post na Facebooku, u međuvremenu je naša baza tekstova, intervjua, recenzija, analiza i preporuka narasla na gotovo 1000 objava, a posebno smo ponosni što smo ove godine predstavili u potpunosti redizajnirani portal, koji je sada prilagođen za korištenje novim tehnologijama, pa mu lako možete pristupati i putem pametnih telefona.

Najvažnija karakteristika portala Najbolje knjige je uključiti vas, čitatelje: informirati vas i poticati na čitanje i razgovor o knjigama, ne samo zato što to podiže pismenost i obrazovanje, nego primarno zato što nam čitanje širi vidike, upoznaje nas s novim idejama, različitim kulturama, širi toleranciju i, u konačnici, čini nas boljim ljudima.

Nakon pet godina vjerujemo da već znate gdje što možete naći: u rubrici Recenzije nalaze se prikazi novih knjiga, Katalog redovito ažuriramo novim izdanjima, bacite pogled na rubriku Book traileri jer smo snimili neke nove video-najave knjiga, registrirajte se i napišite sami preporuku za neku knjigu ili nas posjetite na našoj Facebook stranici www.facebook.com/Najboljeknjige

U povodu 5. rođendana, sad već tradicionalno, organizirali smo nagradnu igru u kojoj ćemo vam pokloniti 9 sjajnih naslova hrvatskih nakladnika. To su:

1. Ivana Šojat-Kuči, Jom Kipur
2. Renato Baretić i Ivica Ivanišević, Split za početnike
3. Bruno Šimleša, Umjetnost života
4. George R. R. Martin, Pjesma sudnjeg dana
5. Karin Slaughter, Slomljena
6. Jens Lapidus, Nemoj zajebat
7. Nedim Gürsel, Allahove kćeri
8. J. Courtney Sullivan, Obećanja
9. Sylvia Day, U tebi

Svaki dan, od danas do 1. travnja, kad slavimo rođendan, podijelit ćemo vam po jednu knjigu. Postavit ćemo vam nagradno pitanje, a potom nasumičnim odabirom izvući dobitnika i objaviti njegovo ime sutradan. Sve odgovore možete naći na portalu Najbolje knjige.

Odgovore na nagradna pitanja šaljite nam na mail najboljeknjige@najboljeknjige.com, a zajedno s odgovorom pošaljite nam i vaše ime i prezime i adresu. U nagradnoj igri mogu sudjelovati svi naši fanovi. (N. K.)

 

1. NAGRADNI ZADATAK
Kako se zove glavni junak romana "Jom Kipur" Ivane Šojat-Kuči, inače dragovoljac Domovinskog rata?

NAGRADA
Jedan primjerak romana "Jom Kipur" 

Facebook komentari

Novo u katalogu