Uzmi knjigu, ostavi donaciju i pomozi izbjeglicama

Klub Booksa u zadnjih je mjesec dana primio jako velik broj knjiga koje su donirali članovi kluba, prijatelji, suradnici, susjedi. Radi se o šarenilu naslova koji pokrivaju stručna područja poput medicine, prava, teorije književnosti, preko beletristike na hrvatskom, engleskom, njemačkom, francuskom, do publicističkih naslova iz raznih područja, knjiga za djecu, kuharica, priručnika i ostalog. Među ovim naslovima ima i vrlo zanimljivih i kvalitetnih izdanja kojih nema u prodaji, a rijetko ih se može naći i u antikvarijatima.

Stoga je Booksa odlučila organizirati jednodnevnu humantiranu akciju pod nazivom "Uzmi knjigu, ostavi donaciju, pomozi izbjeglicama". Akcija će se održati u srijedu, 7. listopada, od 12 do 21 sat u klubu Booksa, Martićeva 14d, Zagreb.

Za donaciju od 10 kuna posjetitelji će moći izabrati bilo koju od ovih knjiga, a sav novac koji se prikupi bit će doniran inicijativi "Dobrodošli" za podršku izbjeglicama koja će novac potrošiti za vodu i osnovne potrepštine za izbjeglice, ili za prijevoz volontera do Slavonije, ili za nešto treće za čime će se ukazati potreba na terenu. (N. K.)

Više o akciji možete doznati na Booksinim stranicama:
booksa.hr/program/uzmi-knjigu-ostavi-donaciju-i-pomozi-izbjeglicama

A inicijativi „Dobrodošli“ doznajte ovdje:
welcome.cms.hr/index.php/hr/

Fotografija: Petra DinjaškiFacebook komentari

Novo u katalogu