Sonia Choquette gostuje u Zagrebu 8. travnja

Autorica će održati predavanje inspirirano svojom najnovijom knjigom prevedenom na hrvatski, "Odgovor je jednostavan", a ulaznice po cijeni od 50 kuna možete kupiti u knjižari Planetopija (Ilica 68, Zagreb)

Big 998 3197

Sonia Choquette slovi kao jedna od vodećih duhovnih osoba na svijetu. Strastvena, izravna, iskrena i duhovita, ova priznata i mnogima omiljena vibracijska iscjeliteljica sa zapanjujućim intuitivnim sposobnostima ljudima diljem svijeta pomaže otkriti životnu svrhu. Duboko uvjerena da svatko može živjeti u skladu s višom vibracijom, približava nas anđelima i duhovnim vodičima, kako bismo živjeli sretan, ispunjen život. Autorica je i brojnih bestselera, od kojih su do sada objavljeni: "Intuicija", "Put srca", "Zamoli svoje duhovne vodiče", "Hodočašće duše" i "Odgovor je jednostavan".

 

Upravo povodom hrvatskog izdanja jedne od njezinih najvećih uspješnica "Odgovor je jednostavan", Sonia Choquette gostovat će u zagrebačkoj Makronovi (Ilica 11/I) u petak, 8. travnja, s početkom u 19 sati.

 

Autorica će govoriti o tome što znači živjeti vođen svojim Duhom, zašto nam to donosi uspjeh, svjetlost i radost u životu te kako se povezati s vlastitim božanskim bićem.

Ulaznicu po cijeni od 50,00 kuna možete kupiti u knjižari Planetopija (Ilica 68, Zagreb). Zbog velikog broja prodanih ulaznica, osigurajte svoje mjesto na vrijeme! (N. K.)



 

Nk logo mono

Podržite Najbolje knjige: tražimo mecene!

Čitajte svježe.

Prijavite se na naš newsletter i redovno ćemo vam na vašu e-mail adresu slati slasne porcije najsvježijih književnih recenzija i članaka iz svijeta Najboljih knjiga.

Prijava na newsletter

Kolačići (cookies) pomažu u korištenju ove stranice.

Korištenjem pristajete na korištenje kolačića. Saznajte više