Bruno Šimleša na prvom predavanju o ljubavi okupio više od 600 posjetitelja!

Fotografije Robert Halamek i Naklada Ljevak

Potvrdu vlastite vrijednosti tražimo oko nas – najprije od naših roditelja, poslije najčešće od naših partnera, što naravno uzrokuje mnogo problema, zato što tu primarnu potvrdu, da smo vrijedni takvi kakvi jesmo i da smo vrijedni ljubavi, trebamo dobiti sami od sebe. Ako želimo dohvatiti sreću, moramo preodgojiti naša srca i umove, sami sebi biti idealan roditelj.

Tako je, ukratko, Bruno Šimleša započeo svoje prvo predavanje o ljubavi u zagrebačkom kinu Europa, održano 14. rujna. Iako usred tjedna i na dan velikog sportskog događaja, kino je bilo prepuno – sve su karte prodane, no posjetitelji su i dalje pristizali, pa su neki, od njih oko 600, bez ikakvih problema, u želji da slušaju o tome kako opet zadobiti kontrolu nad svojim životom, umjesto da traže krivca, sjedili na stepenicama ili čak podu.

Dvosatno predavanje o tome što zapravo znači imati sreće u ljubavi i kako sprovesti teoriju ljubavi u praksu, na kojem je Šimleša naglasio kako su sretni u ljubavi ne samo oni koji su u (sretnom) partnerskom odnosu, nego prije svega oni koji žive svoje strasti i uživaju u mnogim aspektima života, prvo je u nizu od 10 predavanja na temu ljubavi. Iduće će se održati 12. listopada, također u kinu Europa, od 19 sati, a Bruno će s posjetiteljima razbijati zablude o partnerskim odnosima.

Klikom na fotografiju pogledajte galeriju slika snimljenih na predavanju!

Facebook komentari

Novo u katalogu