Podržite Najbolje knjige: tražimo mecene!

Ako vam se svidio članak koji ste upravo pročitali, molimo vas za malu pomoć.

Portal Najbolje knjige nastao je 2010. godine, kao mali projekt jedne zaljubljenice u čitanje. Njegova osnivačica Tanja Tolić, na šok i nevjericu obitelji i prijatelja, u njega je uložila svu ušteđevinu koju je imala jer je, citiramo, "htjela stvoriti mjesto na kojem se okupljaju čitatelji i razgovaraju o idejama". Ušteđevine odavno više nema, no i dalje tvrdi kako je čovjek koji čita čovjek koji mijenja svijet na bolje.

U međuvremenu, naš je portal narastao i sadržajem i brojem čitatelja. Svaki mjesec ovdje se okuplja 170.000 ljudi koji vole knjige. Od početka smo neovisni i želimo ostati neovisni. Naš je sadržaj besplatan jer smatramo da svi imaju pravo na informaciju. Stoga vas molimo za novčanu donaciju po vašem izboru - i najmanji iznos omogućit će nam da i dalje postojimo. Novac koji uplatite bit će iskorišten za tehničko održavanje portala i plaćanje honorara našim suradnicima. Hvala vam!

Čitajte svježe.

Prijavite se na naš newsletter i redovno ćemo vam na vašu e-mail adresu slati slasne porcije najsvježijih književnih recenzija i članaka iz svijeta Najboljih knjiga.

Prijava na newsletter

Kolačići (cookies) pomažu u korištenju ove stranice.

Korištenjem pristajete na korištenje kolačića. Saznajte više