Danas dijelimo drugi primjerak romana “Vrijeme anđela” Anne Rice!

Da biste osvojili knjigu, morate što prije i, naravno, točno, odgovoriti na postavljeno pitanje. Nagrada je roman u kojem plaćeni ubojica, uz pomoć anđela, pokušava promijeniti svoj život

“Vrijeme anđela” novi je roman jedne od najčitanijih spisateljica na svijetu, Anne Rice, koji je upravo objavila zagrebačka Naklada Ljevak. Anne Rice proslavila se serijalom o vampirima, a u novome romanu okreće se – anđelima!

Portal Najbolje knjige jučer je započeo nagradnu igru u kojoj, zajedno s Nakladom Ljevak, dijeli tri primjerka knjige. Jednu smo već darovali, a danas slijedi drugo nagradno pitanje.

Pravila su jednostavna: prvi ili prva koji točno odgovore na pitanje dobit će na poklon primjerak romana. Kako bismo vam pomogli, mala napomena – svi odgovori na postavljena pitanja mogu se naći na portalu Najbolje knjige.

Vaše odgovore šaljite isključivo na mail najboljeknjige@najboljeknjige.com (samo ćemo tako poslane odgovore priznavati), a uz odgovor, obavezno nam odmah napište i svoju adresu. U nagradnoj igri mogu sudjelovati i fanovi izvan Hrvatske.


Današnje pitanje:
Anne Rice dio je romana napisala pod dva pseudonima. Kako glase ti pseudonimi?
 

Nk logo mono

Podržite Najbolje knjige: tražimo mecene!

Čitajte svježe.

Prijavite se na naš newsletter i redovno ćemo vam na vašu e-mail adresu slati slasne porcije najsvježijih književnih recenzija i članaka iz svijeta Najboljih knjiga.

Prijava na newsletter

Kolačići (cookies) pomažu u korištenju ove stranice.

Korištenjem pristajete na korištenje kolačića. Saznajte više