Počinje nagradna igra! Osvojite novi roman Anne Rice, “Vrijeme anđela”!

U tri dana postavit ćemo vam tri pitanja. Prvi ili prva koji točno odgovori na pitanje dobit će na poklon novi roman proslavljene Anne Rice koji je upravo objavila zagrebačka Naklada Ljevak

Big 159 558

U život Tobyja O’Darea, plaćenog ubojice, dolazi misteriozni stranac, serafin, koji mu pruža priliku da sačuva ljudske živote umjesto da ih, kao do sada, uništava. Toby koji je nekoć sanjario kako će postati svećenik, no zbog spleta okolnosti postaje utjelovljenje opasnosti i nasilja, odluči prihvatiti priliku. Serafin ga odvede u 13. stoljeće, u engleski gradić, usred bijesne svjetine koja optužuje Židove za ritualna ubojstva djece. Dobivši zadatak spašavanja židovske obitelji, Toby će iskusiti put opasnosti, odanosti, izdaje, mržnje i ljubavi…

To je, ukratko, sadržaj novoga romana Anne Rice, američke spisateljice koja se proslavila nizom romana o vampirima, “Vampirskim kronikama”. Knjige su joj dosad prodane u oko 100 milijuna primjeraka, što Anne Rice čini jednom od najčitanijih autorica današnjice.

Portal Najbolje knjige, u suradnji sa zagrebačkim izdavačem Naklada Ljevak, pripremio je za vas pravu poslasticu. Danas počinje nagradna igra koja će trajati tri dana, a u sklopu nje ćemo podijeliti tri primjerka novoga romana Anne Rice, “Vrijeme anđela”, koju je Naklada Ljevak upravo objavila.

Svaki dan ćemo vam postaviti jedno pitanje, a prvi ili prva koji točno odgovore na pitanje dobit će na poklon primjerak romana. Kako bismo vam pomogli, mala napomena – svi odgovori na postavljena pitanja mogu se naći na portalu Najbolje knjige.

Vaše odgovore šaljite isključivo na mail najboljeknjige@najboljeknjige.com (samo ćemo tako poslane odgovore priznavati), a uz odgovor, obavezno nam odmah napište i svoju adresu.
U nagradnoj igri mogu sudjelovati i fanovi izvan Hrvatske.

Današnje pitanje:
Koliko je ukupno romana Anne Rice objavila u serijalu “Vampirske kronike”?
 

Nk logo mono

Podržite Najbolje knjige: tražimo mecene!

Čitajte svježe.

Prijavite se na naš newsletter i redovno ćemo vam na vašu e-mail adresu slati slasne porcije najsvježijih književnih recenzija i članaka iz svijeta Najboljih knjiga.

Prijava na newsletter

Kolačići (cookies) pomažu u korištenju ove stranice.

Korištenjem pristajete na korištenje kolačića. Saznajte više