Vijesti

Big 253 832

Mi čitači knjiga smo kao neki ilegalni pokret…

Muškarci se ohrabruju! Imamo i drugog muškog dobitnika, Gorana Stančića, koji je ljubav prema knjigama prenio i na svoju djecu. Gorane, čestitamo, a za nagradu ti stiže knjiga “Rat sperme”, Robina Bakera

Big 246 828

Ispovijed književnog obraćenika

Našoj sedmoj dobitnici, Željki Majić, knjige su jednog ljeta, prije dvije godine, od potpornja za policu postale potporanj u životu. Pročitajte kako se Željka preobratila, a mi ju nagrađujemo knjigom Leeja Childa, “Čovjek s dva lica”

Big 245 826

Reći ću vam jednu lažljivu neistinu…

Šesta dobitnica naše nagradne igre je Lidija Deduš koja – mrzi knjige. No, dobro, voli i lagati, pa se sve to onda nekako poravna. Lidiju nagrađujemo knjigom Ceridwen Dovey, “Krvni rod”

Big 232 819

Trava, pčele i moj djed s knjigom u ruci

Imamo i drugog dobitnika naše nagradne igre! Dragica Štrok iz Kutine osvojila nas je pričom iz djetinjstva. Zbog knjige se može izgubiti i glava, zato oprezno! Čestitamo, Dragice, a kao nagrada ti stiže knjiga Deborah Rodriguez, “Kabulska škola ljepote”

Big 230 817

Slavimo prvi rođendan! Kako? Tako da vam poklanjamo 20 knjiga u 20 dana!

Točno na današnji dan, prije godinu dana, rodio se portal Najbolje knjige. U godinu dana posjetili ste nas više od 300 tisuća puta i hvala vam na tome! Slavimo nagradnom igrom u kojoj dijelimo 20 knjiga u 20 dana, a da biste osvojili jednu – napišite nam esej o tome zašto volite čitati

Kolačići (cookies) pomažu u korištenju ove stranice.

Korištenjem pristajete na korištenje kolačića. Saznajte više