Book tihi kaos 2d velika

Tihi kaos

Jezik izdanja: Hrvatski
Broj stranica: 504
Uvez: Tvrdi
Prevoditelj: Tatjana Peruško
Nakladnik: Naklada Ljevak
Godina izdanja: 2021
ISBN: 978-953-355-509-6
Cijena knjige: 19.77 €

Na obali Tirenskog mora, iscrpljen od surfanja sa svojim bratom Carlom, Pietro Paladini začut će pozive u pomoć dviju osoba koje se utapljaju u uzburkanom moru. S dramatičnim spašavanjem usporedo će se odviti tragedija koja će mu život okrenuti naglavačke – umjesto dočeka kakav zaslužuje jedan junak koji je upravo spasio nečiji život, Pietro će se vratiti u svoju vikendicu okruženu blještavim svjetlima hitne pomoći, u svijet koji se zauvijek promijenio. Njegova je zaručnica Laura preminula i Pietro je ostao sam s njihovom kćeri Claudijom.

No, život mora ići dalje. Ili ipak ne mora? Prvi dan škole, nakon što otprati kći u školsku zgradu, Pietro odlučuje cijeli dan provesti na parkiralištu. Kako bi zaštitio Claudiju. Kako bi zaštitio sebe. Pričekati udar tuge koji neizbježno mora uslijediti. No, kad se čekanje ispred škole protegne na dane, tjedne, čak i mjesece, Pietro će shvatiti kako si je našao ne samo utočište od nepredvidljiva svijeta, već i kako je svima koji ga okružuju njegova nametnuta samoizolacija poslužila kao odlična prilika da olakšaju svoje breme. "Tihi kaos" nezaboravan je portret o čovjeku koji napušta svakodnevicu nakon što mu se život okreće naglavačke, pa pronalazi rješenje nerješive zagonetke gubitka u ljepoti i začudnosti svakodnevice. U prekrasnom prijevodu Tatjane Peruško, ovo je književna senzacija jednog od najpopularnijih i najčitanijih talijanskih autora.

Povezani sadržaj

Large ilustracija 7 tjedan

Preporuka za čitanje: Marie Aubert i Sandro Veronesi

"Odrasli ljudi" norveške spisateljice Marie Aubert roman je o obiteljskim vezama koje su iscrpljene ljubomorama – jedna sestra ima partnera i dijete, druga živi usamljeničkim životom. "Tihi kaos" Sandra Veronesija dirljiva je i poetična priča o muškarcu koji, nakon što izgubi partnericu, dane provodi stražareći na parkiralištu ispred škole svoje kćeri

Povezani naslovi

Kolačići (cookies) pomažu u korištenju ove stranice.

Korištenjem pristajete na korištenje kolačića. Saznajte više